lördag 12 november 2011

Utfästelse och lägesrapport

Juristprogrammets tredje termin är precis så tidskrävande som ryktet gör gällande. Delvis därför sysslar jag inte med samtidskommentarer här, trots att det finns en lång lista på artikelidéer i mitt anteckningsblock för ändamålet.

Till vardags cyklar jag de trettiofem kilometrarna in till Uppsala, vilket är ett utmärkt sätt att koppla av. Jag rekommenderar varmt pendling per cykel, åtminstone upp till ett par mil är avverkat inom en timma och motion är förbaskat nyttigt.

De gamla rättsfall jag publicerat har visat sig väldigt populära, ävenledes min gamla PM om mellanmäns insikt. När jag hinner gör jag avskrifter ur en lagbok från nittonhundratrettio, vid tillfälle avser jag tillgängliggöra dessa äldre författningar här. Inledningsvis 1905 års köplag, sedermera andra källor till stoppningsrätt och äktenskapslagstiftning, på grund av de PM-ämnen jag tilldelats att behandla under hösten. Målet är att kunna erbjuda hela lagboken som PDF och webbpublikation.

Om det inte stått klart hittills, donationssidan är allvarligt menad. Även någon femma eller två vore en höjdare att tillskjutas, för användning som kaffepenningar eller till kattmat. 

1 kommentar:

  1. Vet inte om mailadressen jag har fortfarande är giltig (eristisk), skickade mail dit igår.

    SvaraRadera

Creeper